Maliny

 

Když se řeknou maliny, vybavím si knížku Maliny zrají v dešti (moje oblíbená náctiletá knížka), horké maliny, což mi připomnělo, že jsem na ně dostala chuť a pak vzpomínky na dětství. Jsem z vesnice a na ní jsme milovala pastvu. Nemyslím koz či ovcí, ale možnost se jít nasnídat nebo nasvačit na zahradu. Stát u keříčku a ládovat se do sytosti. Nemusí to být přímo maliny, ocením i třešně, ostružiny, jahody… To mi ve městě opravdu chybělo.

Univerzální úklidový prostředek – Malina a máta -1 000 ml – Kód : 3291

 

Maliny s mátou

 

Když mi Lucie říkala, že mě tipuje na maliny s mátou, měla pravdu. To je naprosto dokonalá kombinace. Máta navodí pocit svěžesti (čistoty) a romantiku dobarví malina. Jestli něco musíte zkusit, tak právě tuto moji jedničku z hvězdné čtyřky. Věřím, že si ale nekupujete věci jen podle vůně, ani mně by vůně nestačila. Pokud si stáhnete můj e-book zdarma První nákup, získáte zároveň možnost získat vzorek zdarma.

 

Láska na první pohled

 

V době, kdy jsem maliny s mátou objevila, stěhovala jsem se do domku. Je celý dřevěný a přede mnou v něm žilo už pár lidí. Pro svůj pocit, že je vše čisté, jsem se “univerzála” (Univerzální úklidový prostředek – Malina a máta) použila úplně (skoro úplně – sebe jsem vynechala) na vše. Podlahy, stěny, strop, linku a dokonce i okna – čistič oken jsem si v tom shonu zapomněla pořídit. Jen drobnost. Když myjete okna univerzálem, použijte stěrku – ta je OK. Pokud byste měli nápad univerzálem (Univerzální úklidový prostředek – Malina a máta) okna leštit, tak to moc dobře nepůjde. Pak je lepší mít přímo přípravek na okna: Čistič oken – 500 ml – Kód : 3006. Najdete ho pod home-care (Okna a zrcadla).

Kamarádka a Eurona

Přijela mi na pomoc kamarádka. Neznala mého nového univerzála a po dni uklízení mi řekla: “To si pořídím. Podívej se, tím jde i ten sporák!”. Rozumím, toho si už nechám napořád.

Jsem si naprosto jistá, že jej oceníte také. Má mnoho výhod.  Výhodou je, že kromě nečistot odstraňuje i mastnotu. Nezanechává žádný povlak. Přestože je silný, je zároveň šetrný k vaší pokožce.

Dávkování univerzálního čističe od Eurony

 

Doporučené dávkování je 20 ml přípravku a 480 ml vody. Ideální je naředit do láhve s rozstřikovačem. Stáčí nastříkat a setřít. Já osobně místo 20 ml dávám jen 5 ml a účinnost je zachovaná.

Na mytí podlah (ty sprejem nestříkám) se doporučuje 10 ml do 4 litrů vody. Já opět požívám 3–5 ml (jak se mi to podaří) a je to dostatečné.
Ke každému „univerzálu“ získáváte zdarma houbičku v ceně 19 Kč.

Na Euroně mám ráda zejména nízké ceny

 

Je cenově bezkonkurenční. Jen si to spočítejte. 

Katalogová cena je 229 Kč → ovšem vy máte minimálně 20  % marži dolů (při pravidelných odběrech to může být i 25 nebo 30) = maximálně tedy platíte 190,80 Kč (pro nižší cenu a mou osobní podporu zadejte HESLO HOSTA 420-6443895880).

Je to koncentrát (nekupujete vodu) a ředíte 20 ml Univerzálního čističe s 480 ml vody (já jen 10 ml). Na 0,5 l  (500 ml) sprejovou nádobu potřebujete 20 ml univerzálního čističe, což je 190,80/1000*20 = 3,80 Kč. Pokud dáte polovinu jako já, je to dokonce 1,90 Kč.

500 ml naředěného přípravku = 3,80 (1,90) Kč

Když opomenu cenu, vyhrává u mě i to, že nádherně voní a já jen nastříkám a utřu.

Výrobek

Univerzální úklidový prostředek – Malina a máta, 1 000 ml
Kód: 3291
Katalogová cena: 229 Kč


Ostatní vůně najdete:
Home – care → Univerzální prostředky


Nezapomeňte vyplnit HESLO HOSTA: 420-6443895880 nebo vstupte přes tlačítko. Získáte nejen slevu, ale také moji pomoc. Pokud jen nevyplníte, budete náhodně přiřazeni komukoliv.

Pin It on Pinterest

Share This