Co vás potěší v novém katalogu 2024

 

 

Ceny zůstávají stejné, to vás jistě potěší. Vzhledem k nárůstu cen obecně je obdivuhodné, že Eurona drží stále stejné ceny. Tak to je to první, co vám chci předat. Nyní se podíváme, co nového v katalogu naleznete. Nový katalog vždy znamená zavedení novinek, vždy jsou to také nové vůně a některé výrobky v novém katalogu už nejsou.

 

Vůně Améthis

 

 

Můžete vyzkoušet novou parfemací aviváže s kondicionérem. Je to výroční stá vůně a  Eurona si dala s výběrem parfemace velmi záležet. Jak bych ji popsala… Je výrazná a květinová. Jejím základem je fialka, mimóza, ale také květy pomeranče, ambra a bílý mošus. Můžete zachytit také vůni jasmínu a dřeva. Kliknutím na obrázek výše se dostanete na web Eurony, kde přehledně vidíte jednotlivé výrobky.

 

Výrobky s parfemací Améthis:

1249 – aviváž

1250 – parfemovaná sašetka

3412 – aromatikum ve spreji

CA0178 – aroma difuzér,

 

Vůně Diva Romantica

 

 

Další novou parfemací je Diva Romantica. Také ji zařadím mezi výraznější vůně. Je kombinací svěžích vůní citrusů, které jsou navíc podtrženy květinovými vůněmi magnolie, růže, jasmínu a doplněny mošusem. Je to krásná a velmi ženská vůně. Kliknutím na obrázek výše se dostanete na web Eurony, kde přehledně vidíte jednotlivé výrobky.

 

Výrobky s parfemací Diva Romantica:

1238 – aviváž

1239- parfemovaná sašetka

3391 – aromatikum ve spreji

CA0170 – aroma difuzér

 

Toalety – co je nového

 

Čističe odpadů vám nyní dorazí v nových obalech Eurony. Ty už znáte u jiných výrobků – jsou takové hranatější, ale to podstatné je jejich složení. Gely na čištění WC mají nejen novou láhev, ale změnily se i objednávací čísla.

 

Aktivní čisticí prostředky pro svěží toaletu a jejich nové kódy:

Raspberry & Mint – 3414

Crystal Flower – 3415

Float Ice – 3416

Ocean Glow – 3417

 

Speciální čisticí gel na ruce s abrazivní směsí

 

 

Je to tak trošku výrobek pro „pořádné chlapy“. Já jsem jej nikdy nezkoušela, neměla bych pro něj využití. Nevím, jestli ještě existuje, ale pamatuji si z dětství takovou hnědou pastu Solvina. Tento výrobek je určený na ruce a pro ty, kteří se hodně ušpiní. Je to dokonalý pomocník, kde běžná mýdla jednoduše nestačí. Je určený k odstranění velmi obtížně smývatelné špíny z rukou – mastnota, tuk, šmír, olej, černé šmouhy a další odolné nečistoty.

Obsahuje jemné částečky (přírodní = ryolit), které pomáhají vyčistit kůži, ale zároveň hydratuje díky Aloe vera. Navíc obsahuje pro výživu také vitamin E, lanolin a slunečnicový olej. Má citrusovou vůni. Kliknutím na obrázek výše se vám zobrazí přímo na webu Eurony.

Kód 3420 – velikost 250 ml

 

Parfémy a parfémované vody

 

Parfémy GENTLESS (pro muže) a SKAILYN (pro ženy) jsou nyní stále k dispozici (nejen jako limitovaná edice).

Původně toaletní voda MAN ZONE byla změněna na parfémovanou vodu. Jedná se navýšení množství parfémových složek. Budete déle vonět (partner).

 

Inovace řady EYOS

 

 

Posledním výrobkem z původní řady je sprchový gel, ale jen do vyprodání zásob. Řada EYOS nese nyní název EYOS MAGNOLI a vůně je mnohem ženštější. Pokud jste měli pocit, že deodorant (není to antiperspirant, je bez obsahu hliníku) vydržel málo, vyzkoušejte inovaci. Opět obsahuje podobný komplex (zejména růžový jíl) zabraňující rozkladu potu (zápachu), ale nezastavuje pocení. Kliknutím na obrázek výše uvidíte všechny výrobky z této nové řady.

 

Výrobky v řadě EYOS MAGNOLI

Deodorant pro ženy – CC6794

Sprchový gel pro ženy – CC6792

Eau de Parfum pro ženy – CC6793

Vzoreček vůně EdP EYOS MAGNOLI – 4412

 

Víno a káva

 

 

V katalogu najdete také vína z loňského sběru a luxusní výběrovou kávu. Pokud jste milovníky vína nebo kávy, příště se dozvíte více. Zpracuji vám všechny zajímavosti. Jste nedočkaví? Kliknutím na obrázek výše se dostanete k nákupu této nové kávy.

Pin It on Pinterest

Share This