Nový katalog Eurony 2022

 

Je dobrým zvykem, že s novým katalogem (Vychází vždy na jaře.) přichází i novinky. Když budu přesnější, vždy se s něčím i rozloučíme, ale to nové stojí většinou za to. Nejinak tomu je i letos.

 

 

Co je nového v katalogu

 

Jednak je to rozšíření řady Eco Wave (výhradně přírodní složky, nezatěžují životní prostředí, jsou biologicky odbouratelné a šetrné ke zdraví) o úplné novinky, ale i o inovace stávajících výrobků. Jako každoročně máme nyní dvě nové vůně a jedna je krásnější než druhá. Malinká změna v katalogu (přehlednější řady a pozměněné některé symboly), kosmetické řady krémů jsem nyní už bez parabenů a ještě pár nových výrobků. Postupně vám změny popíšu.

Eco Wave – novinky

 

Můžete nyní vyzkoušet Čistič digestoří. Viděla jsem fotky a funguje skvěle. Dříve jste možná používali Čistič kuchyní (možná univerzál) nebo Agenta. Výhodou novinky je, že je z přírodních složek, také je z obnovitelných zdrojů a nejen odstraňuje špínu, ale také brání jejímu usazování.

Máte v domácnosti nebo v autě prvou kůži? Pak vám udělám radost. V řadě Eco Wave je nyní Čistící prostředek na pravou kůži.

 

Eco Wave – inovace původního složení

 

Nyní splňují podmínky pro řadu Eco Wave také další výrobky.

Aktivátor septiků

Aktivátor septiků v tabletách – oba v ekologickém balení i s přírodní odbouratelnou folií

Aktivní čistící tablety do WC – s parfemací, která provoní toaletu

Čistič krbových vložek – není žíravý na ani dráždivý a splňuje podmínky pro tuto řadu

 

 

Nové vůně Miasé a Adiné

 

Miasé – je unisex vůně. Opravdu mě svou kořeněnou vůní velmi zaujala a nemůžu se jí nabažit. Představu si můžete udělat podle vonných složek: šalvěj, bergamot, badyán, pomeranč, mandarinka, limetka. Má pět lístků – označení intenzity. Netušíte, co to je? Nalistujte s i katalogu tabulku téměř na poslední straně. Lístky označují, jak parfemace intenzivně voní. Vybrat si můžete aviváž, sašetku, prostorové aromatikum a mýdlo nebo úplně vše.

Adiné – romantická vůně, ale nepředstavujte si něco sladce květinkového. Napoví vám určitě i vonné složky – olivy, olivové lístky, citrusy ylang-ylang. Opět je v nabídce aviváž, sašetka, prostorové aromatikum a tekuté mýdlo s aloe vera. Obě mýdla (Miasé a Adiné) nesou označení Natural produkt a taktéž i další dvě nová mýdla – Vesper a Niadéne.

 

Řady na obličej New Genea (vrásky) a New Uniqua (hydratace)

 

 

Obě řady (hydratační i na vrásky) prošly inovací a nyní jsou bez parabenů. Já alergii na parabeny nemám, ale dotýká se stále více lidí. Možná právě vy oceníte, že tam nejsou a můžete z Eurony používat nyní i krémy. To ještě není vše. V hydratační řadě přibyly dva nové výrobky: hydratační sérum a jemný peeling na obličej.

 

 

Další novinky

 

Čistič lednic je další novinkou. Jeho základem jsou například grepová jadérka, která mají antiseptický účinek. Chrání povrch proti bakteriím a plísním a zároveň pohlcuje nežádoucí pachy.

Také můžete vyzkoušet nový Čistič interiérů New One. Oceníte, že obsahuje složku, která brání odrazu palubní desky na předním skle.

 

Novinky s oceněním kvality

 

Jedná se o nový Univerzální úklidový prostředek Auri Skye a ve stejné vůni i Gel na ruční mytí nádobí Auri Skye. Oba získaly unikátní ocenění Ecolabel a také označení ekologicky šetrný přípravek. Oba výrobky patří opět do ředy Eco Wave, což znamená, že jsou z přírodních složek, jsou biologicky odbouratelné a šetrné také ke zdrví.

 

Sůl do koupele

 

Dlouho si zákaznice přály mít v nabídce také sůl do koupele. Občas byly ve vánoční limitované edici, ale nebyly ve stálé nabíde. Nyní je změna, můžete vyzkoušet sůl, která je kombinací soli z mrvého moře a himalájské soli. Potěčí vás také esenciální oleje z heřmánku, bazalky a mandarinky.

 

 

Nakonec pár drobností

 

Byla inovovaná leštěnka na nábytek a nyní je v oblíbené vůni Black Grape. Dále byl vylepšen Čistič na spáry, aby byl vhodný pro všechny druhy spár a změnu zaznamenal i tekutý přášek na tmavé, kde je nová vůně Gia Mena.

 

Máte jakékoliv otázky? Nevahejte se mi ozvat a já vám ráda odpovím. Můžete napsat na e-mail info@uklideko.cz nebo i rovnou zavolat 605714490.

Pin It on Pinterest

Share This