Nový katalog 2023

 

Od 14. 4. 2023 od 14 hodin začal platit nový velký katalog. Bude v platnosti do dubna 2024. V průběhu roku se můžeme těšit na další limitované kolekce. Jak už to tak bývá, je katalog přímo nabitý novinkami, novými parfemacemi i inovacemi. Připraveni??? Tak jdeme na to…

 

 

ROZŠÍŘENÍ ŘADY ECOWAVE

 

V roce 2020 vznikla nová produktová řada EcoWave, která je vyvíjena s maximálním ohledem na přírodu a lidské zdraví. Výrobky řazené do této řady obsahují výhradně přírodní složky, které nezatěžují životní prostředí a jsou biologicky odbouratelné. Nyní do ní patři všechny univerzální úklidové prostředky a také letošní novinky. Byly také inovovány WC gely.

Já osobně nejvíc oceňuji nový přípravek na sprchové kouty a inovaci čističe koupelen a věřím, že mnozí ocení i přípravek na zrcadla a jsem ráda, že i čistič kuchyní je ekologičtější.

 

 

POHLCOVAČ PACHŮ V NOVÉM (dřívějším)

 

Mnoho lidí oceňovalo původní pohlcovač pachů do lednice a Eurona se rozhodla jej znovu zařadit do sortimentu. Mění se každé 3 měsíce a objednat jej můžete pod kódem 3011. V nabídce jsou tedy nyní 2 varianty.

 

 

DŮLEŽITÉ ZMĚNY S NOVÝM KATALOGEM

1. DÁVKOVÁNÍ A ŘEDĚNÍ

Nové přehledné zobrazení u každého výrobku.

2. NAVÝŠENÍ CEN NĚKTERÝCH VÝROBKŮ

Jedná se vhledem k inflaci opravdu k minimálním změnám, kterým si možná ani nevšimnete (často pouze 10 Kč).

3. NAPOSLEDY V KATALOGU

Překvapivou zprávou je, že mnoho produktů (většina z kosmetické kolekce Cerny Cosmetix) najdeme v katalogu naposledy. Může se tedy stát, že k jejich vyprodání dojde již během následujícího půl roku. Jedná se o řady pleťové kosmetiky New Genea, New Uniqua, kosmetické řady Sensualix a Božská Théia, dámskou a pánskou kolekci Enssimé, dámskou kolekci Eyos (pleťová maska bude později prodávána po 1 ks). Skončí také parfémy a vlasová kosmetika. Předpokládám, že nás EURONA překvapí novým sortimentem v průběhu roku. Nicméně pokud zde máte své oblíbence, udělejte si pro jistotu zásobu.

 

 

NOVÁ PARFEMACE 20 YEARS

 

Unisex vůně s tóny svěžího pomeranče a jablka s kompozicí skořice a hřebíčku.

Typ vůně: kořenitá, ovocná

Vonné složky: pomeranč, grapefruit, bergamot, jablko, jasmín, geránie, skořice, hřebíček, pačuli, vanilka, cedr, ambra, mošus

Aromaterapeutické účinky: euforizující, osvěžující

V této kolekci najdeme aviváž s hypoalergenní parfemací v novém veganském složení, tekuté mýdlo s hypoalergenní parfemací a Aloe vera v novém složení bez parabenů (Natural product), prostorové aromatikum s hypoalergenní parfemací v novém složení bez MIT/CMIT a parfémovou sašetku.

 

 

NOVÁ PARFEMACE REDMAY

 

Nezkrotná a smyslná vůně, která propojuje aspekty ženství…

Typ vůně: ovocná, květinová

Vonné složky: zelené jablko, černý a červený rybíz, granátové jablko, květinové a pudrové tóny

Aromaterapeutické účinky: energizující, povzbuzující

V této kolekci najdeme aviváž s hypoalergenní parfemací v novém veganském složení, tekuté mýdlo s hypoalergenní parfemací a novým složením bez parabenů (Natural product), parfémovou sašetku a prostorové aromatikum s hypoalergenní parfemací a novém složení bez MIT/CMIT.

 

 

KOLEKCE AIWYSNOW VE STÁLÉ NABÍDCE

 

Oblíbená parfemace s vonnými složkami grapefruitu, bergamotu, jasmínu, fialky, vanilky, santalového dřeva a mošusu se vrací do stálého prodeje!

Najdete v ní aviváž s kondicionérem s hypoalergenní parfemací, tekuté mýdlo s Aloe vera, univerzální úklidový prostředek ve zcela novém složení bez MIT/CMIT (Natural product), prostředek na ruční mytí nádobí (v malém 400 ml a velkém 1l balení), prostorové aromatikum, parfémovou sašetku a parfém do vysavače.

 

 

VEGANSKÉ AVIVÁŽE

 

Čtyři nejoblíbenější parfemace (Green, Black Grape, Ice Wind a Lavander) mají nové veganské složení. Jsou 100% biologicky odbouratelné, protože jsou vyvinuty ze složek výhradně rostlinného původu. Veganské složení mají i nové aviváže parfemace Redmay a Eurona 20.

 

 

„Univerzály bez MIT/CMIT“

 

Všechny univerzální úklidové prostředky prošly obrovskou inovací složení. Byl z nich odstraněn konzervant MIT/CMIT a nově všechny spadají do řady EcoWave. Až na parfemaci Black Grape také nově patří do kategorie výrobků Natural product. Aktivní mycí a odmašťovací účinek zajišťuje kombinace silných šetrných tenzidů a činidla MMB, které slouží k lepšímu odstranění organických nečistot. Těmto nečistotám narušuje strukturu a tenzidy tak mohou lépe plnit svoji čisticí funkci.

 

 

Katalog poštou nebo v objednávce

Tento nový katalog najde ve schránce každý, kdo objednal v únoru či březnu (nejpozději 30. 3. ve 13:59 hodin), pokud jste zasílání neodmítli. Kdykoliv si jej můžete prohlédnout on-line ZDE>>.

JAK JINAK JEŠTĚ MŮŽETE ZÍSKAT KATALOG?

ZDARMA do objednávky v období od 14. 4. 14 hodin až do 15. 5. do 10 hodin.

CHCETE VZOREČKY NOVÝCH AVIVÁŽÍ ZDARMA?

Objednejte v termínu od 14. 4. 14 hodin do 2. 5. 10 hodin a vzorečky Vám budou automaticky přidány do Vaší první objednávky.

Pin It on Pinterest

Share This