Eurona TV – nový projekt

Je mi potěšením vám představit nový projekt Eurona TV S Euronou ke hvězdám. Jedná se o rozhovory s úspěšnými ženami v Euroně (Někdy určitě i muži, ty jsou neméně úspěšní.). Otázky se týkají čehokoliv a můžete se dozvědět krásné příběhy, které vedly k práci v Euroně, jaká jsou PROČ, co jim stálo v cestě, jak rozkvetly díky Euroně, co pro ně znamená svoboda, jak jim Eurona změnila život

Pozvání k natáčení

Je mi ctí, že jsem mohla být hned u druhého natáčení. Byla jsem pozvaná společně s Kristinou Pitrovou, Miškou Belko, Helenou Šimánkovou a Danou Kodlovou. Všechny jsem se hodně bály, ale naše touha se podělit nám dala odvahu se podělit. Opět zde můžete slyšet, jak Eurona pomáhá.

Kde Eurona TV na webu najdete

Přihlaste se svým e-mailem a heslem. Pak klikněte na své jméno v modré liště a otevře se vám váš OFFIS. Po levé straně v nabídce vidíte možnost Eurona TV.

Fotky ze zákulisí natáčení v Euroně

Podělím se s vámi o pár momentek z natáčení a chci s vámi i sdílet krátké video, které jsme po natáčení natočily s výkonným ředitelem Eurony panem Vojtou Dostálem, který rozhovory moderuje. Všechny jsme za svou práci a odvahu také dostali krásnou růži, dárky a certifikát Leadera.

Pin It on Pinterest

Share This