Šetrnost k přírodě

Je pro vás důležité, chovat se k přírodě ohleduplně? s Euronou je to trefa do černého. Přípravky od Eurony neobsahují škodliviny (chlór, perboráty, formaldehyd ani fosfáty). Já se chci chovat k přírodě laskavě.

 

Zdraví

Záleží vám na tom, aby přípravky, které používáte, nedráždili kůži (dýchací cesty)? Opět je to s Euronou trefa do černého. Můžete Euronu používat, i když máte citlivou kůži, suchou nebo vy nebo dítě trpí na atopický ekzém.

 

Provoňte svůj domov

Uklízet s Euronou je přímo aromaterapie. Nemáte vysušené ruce a v každé místnosti se rozhostí vůně podle vašeho naladění. Škála je tak široká, že si najde každý.

 

Nízká cena Eurony vyrazí dech

Rozumím, že mnozí mají hluboko do kapsy. Jiní jsou na tom třeba líp, ale proč kupovat něco předraženého. Uvedu příklad. Naředíte si koncentrát univerzálu a máte 500 ml (0,5 l) přípravku na úklid za 4 Kč nebo luxusní čistič koupelny, který zvládá i vodní kámen 500 ml pod 40 Kč.

Objednávka za 100 bodů – získáte minimálně 1 333 Kč

Pokud je to ve vašich možnostech (domluvte se klidně s kamarádkou nebo kolegyní), využijte objednávku na maximum. Pokud dosáhnete 100 bodů, získáváte tyto bonusy:

  • podle výše objednávky sleva minimálně 416 Kč (rozdíl v nákupní a katalogové ceně)
  • poštovné je úplně ZDARMA (cena je nízká = 90 Kč za relativně velký a těžký balík)
  • tištěný katalog ZDARMA
  • propagační materiály ZDARMA (cena katalogu a Start packet = 199 Kč)
  • aviváž dle vašeho výběru ZDARMA – 199 Kč (Bonus Úspěšného startu – Eurona první 3 měsíce od registrace nabízí zajímavé bonusy navíc)
  • zadejte EURONA ID 420-6443895880 (budu vaším andělem strážným, pokud netoužíte být přiřazeni nikomu cizímu)

Podtrženo a sečteno = minimálně 1 300 Kč.

 

 

Více podrobností k první objednávce a také ukázku 100 bodovky si můžete prohlédnout ZDE>>.

 

Objednávka v Euroně

Pokud kliknete na tlačítko níže, EURONA ID se propíše a nemusíte ho složitě vyplňovat. Potřebujete jednoduchý návod? Stáhněte si e-book ZDARMA První nákup a získejte vzorek univerzální. V e-booku sdílím své první výrobky od Eurony, kterým jsem stále věrná a používám je. Sortiment Eurony je obrovský – můj e-book vám zjednoduší orientaci.

 

 

Testovací sada

Chcete vyzkoušet rovnou 6 vzorků (Euroňácké trháky), mít k tomu tištěný katalog (neradi studujete na monitoru) a ještě můj stručný návod k zaslaným vzorkům.  Je to snadné, objednejte si Testovací sadu, kterou vám pošlu poštou (katalog a vzorky) a e-mailem také e-book Návod k použití, baych vám to co nejvíc usnadnila. Více podrobnosti najdete ZDE>>.

Pin It on Pinterest

Share This