Nezůstala jsem u jednoho

 

Po příjemném zážitku s malinovo- mátovou vůní jsem byla plná zvědavosti. Budu “koupelákem” oslněna nebo zklamána? To se nedozvím, když to nevyzkouším. Naředila jsem podle návodu 1:3 a pustila se do díla.

 

Oceníte citrusy?

 

Jsem obecně laděná spíš na lehké a svěží vůně. Pokud by mi měla koupelna vonět například jako Dior, já osobně to neocením. Možná právě z toho důvodu byl úklid koupelny příjemným zážitkem (v rámci možností). Nejsem specialista na vůně, ale byly to tóny různých citrusů.  

 

Mizí, stále mizí…

 

Špína mizela jak má. To je pro mě také důležité. Přece nebudu uklízet, rozplývat se vůní a koupelna bude plná usazen od kamene a zůstanou ošklivé šmouhy. Koupelna zářila čistotou a pozůstatky mýdla i vlasové masky šly šmahem pryč. Za mě tedy jednička. Pro hvězdičku si ještě nechám prostor. Vždy mě může něco nadchnout ještě víc.

 

O čem mluvím?

 

Možná pořád nevíte, kdo se skrývá za mým “koupelákem” (Čistič koupelen, 500 ml – Kód: 3004). Nejsem tajnůstkářská, je to Čistič koupelen Eurona. Díky obsahu 500 ml získáte naředěním podle návodu 1,5 l. Moje zkušenost je, že “koupeláka” ředím dvakrát tolik. Je to dostačující. Poprvé jsem “koupeláka” použila při stěhování, to jsem návod dodržela. Jednak jsem jej potřebovala vyzkoušet a také když sprchový kout používali přede mnou cizí lidé, tak to si nelajznu.

Cena čističe na koupelny od Eurony

To na Euroně velmi oceňuji. Je cenově bezkonkurenční. Jen si to spočítejte. 

Katalogová cena je 174 Kč → ovšem vy máte minimálně 20  % marži dolů (při pravidelných odběrech to může být i 25 nebo 30) = maximálně tedy platíte 145 Kč (zadejte HESLO HOSTA 420-6443895880).

Je to koncentrát (nekupujete vodu) a ředíte 1 díl Čističe koupelen a 3 díly vody. Na 0,5 l  (500 ml) sprejovou nádobu potřebujete 125 ml Čističe koupelen a 375 ml vody= 1/4 přípravku na koupelny 145/4 = 36,25 Kč. Koupíte někde účinný čistič na koupelny, co bravurně zvládá i vodní kámen a nezanechává po aplikaci film a šmouhy? Já takový opravdu neznám.

500 ml naředěného přípravku = 36,25 Kč

Když opomenu cenu, vyhrává u mě i to, že nemusím dýchat „smrad“.

První nákup

Oceníte mé tipy, s čím začít od Eurony jako první? Stáhněte si e-book První nákup a uvnitř najdete i možnost získat zdarma vzorek. Pošlu vám univerzální čistič s vůní máty, který je můj favorit – získal si mě na stranu Eurony. V e-booku najdete tipy na nejvíc užitečné přípravky do domácnosti. Ráda vám poradím. Mně poradila Lucie a já to ráda budu vracet tím, že poradím zase já vám.

Testovací sada aneb startovací balíček

Chcete Čistič koupelny od Eurony napřed vyzkoušet? Připravila jsem pro vás testovací sadu. Obsahuje jednak tištěný katalog Eurony, který má téměř 400 stran. Můžete si v něm listovat a vybírat. Ne každý chce přípravky prohlížet v počítači na e-shopu. Dále získáte sadu 6 vzorků (mezi nimi i „koupelák“) a e-book Návod k použití, kde naleznete stručný popis ředění a použití. Líbí se vám balíček? Stačí kliknout na obrázek níže a můžete si Testovací sadu objednat.

Výrobek

 

Čistič koupelen, 500 ml
Kód : 3004
Katalogová cen: 174 Kč  – pokud využijete nákupu on-line, získáváte ceny nižší o marži 20 %

Využijte HESLA HOSTA: 420-6443895880. Získáte slevu a zároveň moji podporu.

Pin It on Pinterest

Share This