WC mísa

Kdo by rád čistil toaletu? Možná se mýlím, ale asi nikdo. Ať bych se snažila sebevíc, nad záchodovou mísou se rozplývat neumím. Navíc identifikuji chlór i snad v homeopatickém ředění. Prostě mi smrdí a jedinou spásou by asi při úklidu byla plynová maska.

 

Nejde čistit záchodovou mísu, pokud se k ní neshýbnete. Tak je vám umožněno si dejchnout pěkně koncentrovaného aroma použitého čističe. Když je ještě na bázi chlóru ala Savo, protáčí se mi panenky. No ale přece ten usazující vodní kámen tam nechci.

 

 

 

Jdu na to

 

Tak zapnu ventilaci, zhluboka se nadechnu, intranzitivně jedu štětkou… Spíš se to blíží tréninku na lovce perel. Možná mám mylné informace, ale pamatuji si, jak o nich říkali, že vydrží pod vodou nesmírně dlouhou dobu. Zůstat u chlorovaných čističů, brzo bych je ve výdrži bez dech trumfla.

 

Lovkyní perel už nebudu

 

Vše zlé je k něčemu dobré a naopak. U mě nastal právě ten opak. Přestala jsem v tréninku na lovce perel. Už se totiž nemusím nedechnout a rychle drhnout záchodovou mísu, dokud mi vydrží dech. Z této cesty za velkou plicní kapacitou mě svedl prostředek na čištění toalet od Eurony.

 

 

Vůně moře

 

Párkrát jsem u moře byla a tu vůni si pamatuji. Sice vůně moře je na všech možných přípravcích, ale nikdy se mi nepodařilo najít, co je se skutečnou vůní moře spojuje. Ani tady jsem nepřišla na to, proč by tohle měla být vůně moře. V čem se to jako má podobat?

 

Nelze identifikovat

 

Neumím vlastně popsat, jak přípravek voní. Určitě ne jako moře, ale podobně jako ostatní přípravky s nápisem vůně moře. Pro mě je ale důležité, že jsem nákup plynové masky přehodnotila – odsunuto na neurčito. Přesto mi vůně není protivná, abyste to nechápali špatně.

 

Vodní kámen

 

Neméně důležitým parametrem mého výzkumu byl stav vodního kamene. Zmizel. Tak si získal prostředek na čištění vodního kamene důležité body. Díky nim zůstal v mé hvězdné čtveřici. Teď mě ještě napadá, proč to není rovnou hvězdná pěchota? Uvidíme.

Výrobek:

WC gel – Ledová tříšť 200ml
Kód: 3115
Katalogová cena: 139 Kč – pokud využijete nákupu on-line, získáváte ceny nižší o marži 20 %

Využijte HESLA HOSTA: 420-6443895880. Získáte slevu a zároveň moji podporu.

Objednávka za 100 bodů

 

Nejvýhodnější je udělat první objednávku za 100 bodů. Je to na vás moc? Poptejte se kamarádek nebo kolegyní. Škoda nevyužít všech bonusů na maximum.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This