Prý se to nesmí

Panuje obecné přesvědčení, že pokud používáte sušičku, nemůžete používat aviváže. Je to omyl, který vznikl asi tím, že výhodou sušičky na prádlo je, že je prádlo sušením nadýchanější. Jedním z důvodů, proč používáme aviváž, je právě touha mít prádlo měkčí a nadýchanější.

Aviváž pravděpodobně používat můžete

Aviváž pravděpodobně můžete používat i při používání sušičky na prádlo. To, co je ovšem důležité, je potřeba aviváž dávkovat dle doporučení výrobce. Pokud budete aviváže dávat více (překračovat doporučenou dávku), pak vaší milované sušičce hrozí, že nadbytek aviváže bude zanášet filtry a vy si ji pak můžete zničit. U aviváží od Eurony dávkujete pouze 18 ml na 4 – 5 kg prádla, jsou navíc mnohem tekutější a to jste si k nim ještě nepřičichli😊.

Řiďte se návodem

Platí to u všech domácích spotřebičů. Nejprve si přečtěte návod a dodržujte jej. Tak se vyhnete případným potížím. Chci vám to usnadnit a dále přikládám výstřižky z návodů k použití sušiček prádla od jednotlivých výrobců:

Ostatní výstřižky z návodů zbylých výrobců najdete v článku níže.

Sušičku používám výjimečně

Já používám sušičku minimálně. Miluji totiž voňavé prádlo na sušáku a sušičku zapnu u různých dek nebo když některý kousek oblečení potřebuji hned a nemám čas čekat. Možná je to i tím, že mám nyní možnost sušit prádlo venku a i doma mám dostatek prostoru.

Proč používám aviváž

Hodně dělá zvyk. Moje máma aviváž také používala a zvyk je železná košile. Ovšem u aviváží z Eurony mám důvodů mnohem více. Okouzlily mě zejména jejich úchvatné vůně. Například levandulová – kód 1060, kterou používám zejména u ložního prádla. Mám v oblibě Božskou Theiu – kód 1183 (Mám celou řadu výrobků s touto vůní.) a opravdu miluji tu čistě přírodní aviváž pro děti – kód 6354 – mám na ní úplnou závislost a navíc je čistě přírodní.

Skvělá cena aviváží

Dalším důvodem je to, že aviváže od Eurony nejsou barvené, prádlo vám nezšedne. Skvělá je i cena aviváží a minimální dávkování. Na 4 – 5 kg prádla používám 18 ml (U běžných aviváží je to 40 ml – víc jak 2x tolik.).  1 000 ml (1 litr) máte na 55 praček a při katalogové ceně 199 Kč (výjimečně 249 Kč) je to 3,61 Kč. Registrací v Euroně ovšem automaticky získáváte velkoobchodní ceny. I při té nejnižší slevě (řídí se objemem nákupu), kterou získáte automaticky, je to pouhých 165,83 Kč (může to být i 153,08 Kč). Pak je tedy náklad na 1 praní 3,01 Kč (až 2,78 Kč).

Měkkost a savost

Aviváže od Eurony obsahují také kondicionér a i díky němu je prádlo krásně nadýchané, ručníky zůstávají měkoučké, savé a nyní téměř nežehlím – není to potřeba. Pokud už “žehlím”, sáhnu po “tekuté žehličce” (Používám Black Grape – kód 1171 a 1170 menší balení). Je to sprej, kterým oblečení postříkám a uhladím prsty. U pánské košile to stačit nebude, ale žehlení bude snadnější a ušetříte drahocenný čas.

Garance vrácení peněz

Euroně velmi záleží na svých klientech. Pokud se tedy stane, že si pořídíte výrobek (nemusí to být jen aviváž), který Vám nevyhovuje = můžete ho vrátit. Je to snadné, návod najdete ZDE>>. Nic tedy neriskujete. Do obchodu asi těžko přijdete, že to není ono, že chcete peníze zpět. V Euroně to možné je. To jsem ještě nezmínila, že vám balík přivezou až domů, už nemusíte nic tahat a ani nikam jezdit.

Máte obavy aviváž použít?

Aviváž není jediný přípravek, který prádlo provoní. Můžete si oblíbit také sprej do sušičky na prádlo. Jak se takový sprej do sušičky používá? Nastříkejte 6 dávek (stříknutí) na savý hadřík nebo houbičku a ten vložte do sušičky. Po dokončení sušení hadřík nebo houbičku vyperte a používejte je pouze za tímto účelem. Ovšem neočekávejte vůni jako po aviváži.

Další možnost, kterou mají „Euroňačky“ oblíbenou, je nakapat aviváž na houbičku nebo hadřík a vložit do sušičky s prádlem. Tak si můžete užívat celou škálu vůní (Jsou opravdu nádherné.)a těch pár kapiček vám sušičku opravdu nezničí. Chcete si všechny ty kouzelné vůně očichat? Nejjednodušší je získat dárkový box se vzorky za úplně první objednávku. Pokud si totiž objednáte za 100 bodů = 2500 Kč před slevou, obdržíte jej zdarma. Tato možnost je pouze u první objednávky (Cena boxu je 499 Kč.). Každý nakupující na e-shopu Eurony slevu získá automaticky – 20% z marže. Pokud chcete znát svou skutečnou cenu, kterou budete platit, vydělte částku 1,2. Tedy 2500/1,2=2083 Kč.

Sprej do sušičky

Sprej zabraňuje vytváření statické elektřiny v průběhu sušení. Obsahuje také složky, které snižují mačkavost prádla. Výhodou tohoto spreje (kód 1050) od Eurony je, že je snadno biologicky odbouratelný a tak nezatěžujete přírodu. To se týká i ostatních výrobků od Eurony (včetně aviváží).

Odpověď ve videu

Vyzkoušíte aviváže?

Možná jste to vůbec netušili, že aviváže můžete používat společně se sušičkou. Raději se ovšem podívejte, co píše v návodu výrobce sušičky. Předpokládám, že najdete větu, že máte dodržovat pokyny výrobce aviváže. Aviváže Eurony nejen krásně voní i týdny po vyprání prádla, ale jsou i tekutější. Navíc i malé množství přípravku krásně prádlo provoní. Pokud tomu tak není, je potřeba vyčistit pračku.

Potřebujete poradit?

Potřebujete další informace? Neváhejte se ptát buď v komentáři dole nebo mi napište na info@uklideko.cz. Můžete si také zdarma stáhnout e-book První nákup, kde sdílím své oblíbené přípravky. Navedu vás, jak si snadno udělat objednávku a jaké bonusy můžete získat. Možná je pro vás důležitá informace, že se registrací (objednávkou) k ničemu nezavazujete a nevznikají vám žádné povinnosti.

Chcete nejprve výrobky vyzkoušet?

Rozumím, že si chcete výrobky nejprve osahat a pak se rozhodnout. Navíc je pro mnohé pohodlnější listovat tištěným katalogem a pak jen na e-shopu vyťukat vybrané kódy zboží. Já to tak vlastně dělám také… Nabízím vám možnost zaslání katalogu a mých nejoblíbenějších vzorků výrobků ZDE>>.

Rozhodli jste se pro svou první objednávku?

Budete opravdu nadšení, já skutečně jsem a věřím, že to budete mít podobně. Pokud oceníte další dárky, mou pomoc a poradenství, vyplňte HESLO HOSTA 420-6443895880 při registraci (vpravo nahoře). Neváhejte se i na cokoliv ptát (výrobky, výběr, použití, objednávání…) – info@uklideko.cz nebo v komentáři, ráda vám poradím. Já také využívám pomoci od Lucie a Kristiny, mohu to tímto způsobem aspoň vracet vám.

Pin It on Pinterest

Share This